10.12.2014 |Дебата со средношколци

Во рамките на кампањата „16 дена активизам против семејното и родовото насилство“, Женска акција Радовиш во соработка со Националната мрежа за борба одржа дебата на тема: “Насилни тинејџерски врски“. После проекцијата на говорот на Ема Вотсон – новата амбасадорка на добра волја во ОН, учесниците дебатираа за видовите на насилство во тинејџерските врски, за причините и последиците.

Галерија

https://www.facebook.com/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88-481551978554171/notifications/