Награди

НАГРАДЕН ПРОЕКТОТ
KРЕАТИВНИ УМОВИ СОЗДАВААТ МОЖНОСТИ ЗА РАБОТА
На церемонијата која се оджа во Прага во едно од најпознатите филмски студија во Европа – студиото Барандов (каде што снимале познатите режисери Милош Форман и Роман Полански) беа доделени 37 награди од страна на ЕРСТЕ фондацијата. Настанот со холивудски стил и привлечност беше следен од 650 лица од бизнис секторот, НВО и медиумите .
https://www.facebook.com/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%88-481551978554171/notifications/